Zwemvereniging Hoogland werkt vanuit een sociaal-maatschappelijke visie, en profileert zich graag als een vereniging diepgeworteld in de samenleving waarvan zij deel uitmaakt. Vanuit deze visie ontwikkelt Zwemvereniging Hoogland zwemaanbod gericht op alle doelgroepen, werkt zij samen met partners binnen en buiten de sport en zet zij zich binnen de kaders van de vereniging in als een zwemclub met een eigen invulling van de wedstrijdsport. Zwemmen inspireert, zwemmen boeit, zwemmen bindt.

De vereniging als bindende factor, een thuis voor sporters, ouders en families. Opgericht vanuit het dorpse karakter van Hoogland weet Zwemvereniging Hoogland zich met een wezenlijk andere insteek te onderscheiden van andere zwemverenigingen. De zwemsport staat centraal, maar vanuit een gemoedelijke en ongedwongen sfeer waarin plezier en sociale activiteiten een belangrijk onderdeel van de totale zwembeleving vormen.

Presteren begint met plezier. Alle groepen, ongeacht niveau, doelstellingen en ambities, werken vanuit dit motto. Zwemvereniging Hoogland ziet de zwemsport als belangrijkste hobby, waar de sociale, geestelijke en lichamelijke ontwikkeling het beste tot z’n recht komt door een veilige omgeving te creëren. Vanuit die familiaire insteek en met gediplomeerde begeleiding werkt Zwemvereniging Hoogland aan haar sportieve doelstellingen. 

Copyright © 2023. All Rights Reserved.