Jeugd 3
In de Jeugd 3 leer je de basis per slag aan; je maakt kennis met alle technische elementen van de vier zwemslagen (rug, school, vlinder, borstcrawl) je leert de startduik en het keerpunt aan, en je gaat voor het eerst deelnemen aan zwemwedstrijden. Naast de wateraspecten die onlosmakelijk verbonden zijn aan een zwemvereniging, maak je bij ZV Hoogland al vanaf jongs af aan kennis met de sociale elementen van het verenigingsleven. De activiteitencommissie organiseert ook voor de allerjongsten leuke activiteiten, van filmavond tot startkamp. Presteren begint met plezier!

Jeugd 2 en 1
In de Jeugd 2 en Jeugd 1 wordt een vervolg op de opleiding aangeboden. De trainingsintensiteit neemt toe, er worden wedstrijden op een hoger niveau gezwommen in binnen en buitenland en uiteindelijk stroom je door naar de selectie. Ook bij deze jeugdgroepen vinden er naast de zwemtrainingen en reguliere wedstrijden regelmatig andere activiteiten plaats, variërend van een schaatsmiddag tot een wedstrijd met zwemkamp in Duitsland.

Selectie
In de selectie wordt op drie niveaus training gegeven, gericht op breedtesport, provinciale kampioenschappen en Nederlandse Kampioenschappen. Voor elk doel worden er trainingen op niveau aangeboden, en een passend wedstrijdaanbod samengesteld. De selectie traint maximaal 4x per week.

Je bent van harte welkom om twee keer te komen proeftrainen. 

Copyright © 2021. All Rights Reserved.