Heb jij je zwemdiploma gehaald en wil je blijven zwemmen? Ben jij een echte waterrat, maar weet je nog niet zo goed welke zwemsport het beste bij je past? Dan is het Sterrenplan of Sterrenplan Plus echt iets voor jou.

Met het Sterrenplan (Plus) kan je bij ZV Hoogland kennismaken met voornamelijk wedstrijdzwemmen maar ook met waterpolo. Je leert samen met je vriendjes en vriendinnetjes sporten, het zwemmen lang vol te houden, trucjes in het water en nog veel meer. 
Wanneer je een onderdeel erg goed kunt ontvang je een sticker voor op de poster, en wanneer je alle oefeningen van een module goed hebt afgerond ontvang je een certificaat! Sterrenplan is bedoeld voor kinderen van 5-8 jaar. Voor de wat oudere kinderen in de leeftijd van 9-12 jaar is er het Sterrenplan Plus. Vanuit Sterrenplan (Plus) kan je doorstromen naar onze wedstrijdafdeling of recreatieve afdeling.

Wil je graag deelnemen aan het Sterrenplan of het Sterrenplan Plus?
Informeer dan bij de afdelingscoördinator Sabine Duijst: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kom proefzwemmen!

Copyright © 2023. All Rights Reserved.