ZV Hoogland biedt voor kinderen vanaf 5 jaar, in het bezit van in ieder geval een B-diploma, onder andere Aquafun aan. Aquafun is speciaal voor kinderen die zich (nog) niet met de wedstrijdsport willen bezighouden, en die op een speelse manier kennismaken met allerlei zwemactiviteiten. Plezier en zwemmen in een recreatieve setting staan voorop bij deze groep.

In een les van 60 minuten krijg je elke week een leuk spelend programma aangeboden. Bij Aquafun staat spelen centraal in de les, er zal geen lerend of zwem verbeterend programma aangeboden worden. Bij Aquafun willen we de kinderen laten spelen in het water en kennis leren maken met sporten op, in, onder of boven het water. Een paar keer per jaar komen er mensen van buitenaf een clinic geven over hun watersport. Dit kan bijvoorbeeld een stoomcursus schoonspringen zijn, duiken, waterpolo, wedstrijdzwemmen of kanoën op het water. Ook binnen de lessen zelf doen we leuke spelletjes en activiteiten zoals rondjes rennen in de Aqua Roller, op de lange mat rennen naar de overkant zonder ervan af te vallen, samenwerken met elkaar, onderwaterzwemmen, etc. We proberen elke week een ander speelprogramma aan te bieden aan de kinderen. Op deze manier leren kinderen zonder dat ze he doorhebben een hoop vaardigheden. Boven al staat plezier maken met water en elkaar centraal.

Wil jij een keer komen kijken en ervaren of onze Aquafun-groep wat voor jou is? Kijk bij de trainingstijden naar de mogelijkheden, en maak van de gelegenheid gebruik om twee keer gratis te komen proeftrainen. Het wordt gewaardeerd als je jouw komst vooraf bij de betreffende trainer aangeeft per mail, dan houden we daar rekening mee.

Copyright © 2020. All Rights Reserved.