Wat?
Zwemvereniging Hoogland organiseert een BASISCURSUS WEDSTRIJDZWEMMEN speciaal voor middelbare scholieren (leeftijd tussen de 12 en 17 jaar). Je leert in 6 weken techniek, keerpunten en duiken als een pro.

Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor zwemmers tussen de 12 en 17 jaar. Je moet minimaal zwemdiploma A hebben. (Jongere zwemmers onder de 12 kunnen terecht bij onze (jonge) jeugd zwemgroepen).

Wanneer?
6 trainingen op woensdagavond van 18.00-19.00. De cursus start bij voldoende aanmeldingen.

Waar?
De trainingen worden gegeven in Zwembad Hoogland.

Wat kost het?
De cursus kost 40 euro. Als je na afloop besluit om lid te blijven bij ZVH, dan trekken we dit bedrag af van je lidmaatschap voor dit seizoen. Je betaalt dus bij inschrijving alleen de cursus, pas na afloop van de cursus beslis jij of je lid wil blijven van ZVH.

En na de cursus?
Na de cursus kun je als je het leuk vindt, blijven doortrainen bij de wedstrijd-junioren. Er zijn dan mogelijkheden om vaker te trainen en om “echte” officiële wedstrijden mee te gaan zwemmen.

Hoe kan ik me aanmelden?
Door onderstaande velden in te vullen en op 'verstuur' te klikken, kun je je aanmelden. Na aanmelding word je via de mail op de hoogte gehouden van de startdatum van de cursus. Zodra de startdatum bekend is, ontvang je een mail met een betaalverzoek. Als je de betaling hebt gedaan, is je inschrijving definitief.

Naam* 
Leeftijd* 
Emailadres* 
Telefoonnummer* 
Bijzonderheden 
    
 

Copyright © 2023. All Rights Reserved.